Tjenester

 
 

Nybyg
Hos JDD Entreprise hjælper vi dig gerne igennem et nybyggeri. Vi er et byggefirma med mange års erfaring og masser af nybyggerier bag os. Vi har prøvet det hele før, og ved hvordan du får den bedste byggeproces og det hus, du drømmer om. Hvad end du ønsker nybyggeri af sommerhus eller et nybygget hus – i København område og Nordsjælland ellers køre vi gerne længere, for at løse opgaven. (Roskilde, Køge) Sammen med os har du alle muligheder. Det er dit nybyggede sommerhus eller hus, vi snakker om. Og derfor skal det også være dine ønsker og behov, der kommer til at leve. Der er netop en af fordelene ved nybyg. Her har du alle muligheder for at få realiseret dine drømme. I et nybygget hus kan du få præcis det antal kvadratmeter, du har brug for – og du bestemmer bl.a. selv, hvor stor stuen, køkkenet, badeværelset og soveværelset skal være.

Renovering
Vi har mange års erfaring med at udføre renoveringsopgaver. Bor man i et hus, der efterhånden har mange år på bagen, og som gennem årene er blevet yderst slidt, er det oplagt at få det renoveret. På den måde kommer huset til at føles som nyt, samtidig med at man bevarer sjælen fra det gamle hus. Vi udfører både store og små renoveringsopgaver, så det er naturligvis også muligt blot at få renoveret et enkelt værelse, en garage eller noget tredje, hvis det ikke er hele huset, der trænger.

 

Ombygning
Er der blevet for trangt i den gamle bolig, kan en ombygning af hus/ lejlighed/ kontor give mere plads og skabe boligfornyelse. Vi udfører ombygning af hus og erhvervslokaler for såvel private som virksomheder, som godt kan se mulighederne i at bevare eller omstrukturere det gamle. Kontakt os gerne.

 

Tilbygninger
Går du med overvejelser om og idéer til, hvordan dit hus kan udvides, giver vi gerne et bud på en kreativ og funktionel løsning – uanset størrelsen af byggeriet. Vi hjælper med tømrer- og murerarbejde såvel som VVS-, maler- og elektrikeropgaver. Der er ofte mange overvejelser forbundet med en tilbygning. Hos JDD Entreprise ApS tilbyder vi kompetent rådgivning og vejledning. Det betyder, at vi ikke blot udfører tilbygningen, men også hjælper dig i andre dele af processen. Vi hjælper gerne, du blot skal kontakte os.

Tag- og facadearbejde
Tag og facade er husets ansigt udadtil. Med dine ønsker og vores "knowhow" kan vi sammen finde det mest optimale udseende til dit hus. Dette gælder uanset om du vil opfriske de nuværende forhold eller lave helt fundamentale ændringer. Vi kommer gerne ud og besigtiger opgaven, hvorefter vi giver et uforpligtende tilbud. Kontakt os og bestille en tid.


Maler opgaver
Skal stuen have ny farve eller trænger facaden til at blive frisket op? Ujævne vægge, gammelt savsmuldstapet eller krakkaleret maling på udehuset? Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser, når du vælger JDD Entreprise til at udføre dit malerarbejde. Vi kan komme ud, fuldspartle, sætte filt op, slibe, male og du bestemmer skal det være mønstre eller en mere stilren finish, vi håndterer alle former for malearbejde både invendigt og udvendigt. Vi gør det hurtigt og proffesionelt. Det eneste du skal, det er at kontakte os, og læne dig tilbage og nyde resultatet.


Tømrer- og Snedkerarbejde
Hos JDD Entreprise har vi tømrer som udfører alt indenfor træ og montage faget og snedker som udfører alle typer snedkerarbejde og specielopgaver i massiv træ, finer og laminat. Vi udfører projekter indvendigt samt udvendigt og vi laver både små og store opgaver. Hvad enten det drejer sig om en renovering eller nybyg, så kan bygherre trygt overlade opgaven til JDD Entreprise.
Vores dygtige tømrer og snedker har mange års erfaring og vi kan derfor garantere at lige meget hvilken opgave vi får stillet, så har vi prøvet det før og kan derfor levere det bedste resultat præcis som aftalt.


Gasbeton- og Fliser murerarbejde
Vi har i årenes løb udført murerarbejde af enhver art inden for det murede byggeri og vi mener at besidde væsentlige kompetencer i den sammenhæng. Skal du have lavet nye skillevægge i dit hjem, tilbygninger/garager eller have renoveret dit badeværelse eller køkken, så klarer vi også det. Gasbeton – eller porebeton som det også hedder – er velegnet til bærende vægge og tilbygninger. Har du andre ønsker, så hold dig ikke tilbage og kontakt os i dag.


Beton og Kloakentreprise
Vi løser alle former for beton opgaver. Fra indstøbning af din flagstang til tusindsvis af kvadrat meter.
Skal dine revnede trapper repareres, skal du lægge fundament til dit nye hus, eller skal du have højere lofte i din kælder, så hele huset skal understøbes, så kan vi klare det. Såvel udfører vi almindelig kloakarbejde, så som regnvand/kloak separering og indvendig kloakering. Endvidere laver vi almindelig gravearbejde til vandstik, udgravning til sokler, dræn og lignende. Ring til os for uforpligtende tilbud eller udførelse af arbejde.


• Totalrenovering af badeværelser
Trænger dit badeværelse til en kærlig hånd, eller ønsker du dig et helt nyt? JDD Entreprise bygger og renoverer badeværelser med en kvalitetsbevidst og grundig tilgang. Vi udfører alt inden for VVS-arbejde – løber vandhanen, driller toilettet, eller skal rørene udskiftes, giver vi også gerne en hjælpende hånd der. Indgår dit badeværelsesprojekt som led i et større byggeprojekt, varetager vi gerne hele projektet. Vi har brede tømrer- og murerkompetencer og udfører total- og hovedentrepriser. Det betyder, at du med JDD Entrprise som samarbejdspartner er godt dækket ind uanset din opgaves størrelse og type. Kontakt os, så finder vi en løsning for Dig.


Renovering af køkkener
Trænger det til at blive frisket op med nye låger og skuffer, eller har du brug for et helt nyt køkken? Køkkenet er et samlepunkt i hjemmet, derfor er det vigtigt at det både er hyggeligt og funktionelt. Det er også et af de travleste rum i hjemmet. Det stiller krav til indretning, køkkeninstallationer, elegance, komfort og effektivitet. Vi hjælper dig gerne med montering af alle typer køkkener. Lige fra komplette køkkenløsninger til gør-det-selv køkkener og tilskæring af bordplader. Uanset hvad du ønsker, finder vi en løsning, der passer til dine ønsker. Kontakt os og høre nærmere.

Design by INTERMEDIJA